? Linker

 

Linker

Dersom du skulle ønske å søke etter flere informasjoner om alt mulig som kan tilknyttes min hjemmeside, så kan du forsøke en av disse linkene. Jeg vil oppdatere denne siden etter hvert som jeg finner noe interessant som jeg tror kan være av interesse, eller som jeg anbefaler. Dette betyr imidlertid ikke at jeg går god for alt innhold på understående linker. - Leif.

Solkilden - stedet du kan få terapi fra topp til tå!

Her behandles alt fra stressrelaterte symptomer til kjærlihetssorg og hodepine. Alt henger sammen og tanker kan sette vondt i en fysik kropp - www.solkilden.no

 

Øvrige lenker


Nyhetsspeilet.no

Redaktør Frank Aune sier: Vår verden har begynt på et paradigmeskifte. Det medfører at vårt verdensbilde endres. Endringen er minst like stor som overgangen fra ”flat jord”-paradigmet. Så langt har dette knapt vært merkbart i norske media. Nettmagasinet Nyhetsspeilet.no vil gi informasjon om nye paradigmer og informere om aktuelle saker fra andre vinkler enn andre media samt om saker de ikke nevner. Videre vil Nyhetsspeilet.no sette aktuelle saker i større perspektiv enn de normalt presenteres.

Magasinets artikler kommer i hovedsak til å fronte tre hovedenmer:

I redaksjonen i Nyhetsspeilet.no er det samlet 40 skribenter. Flere av dem har bakgrunn som forfattere av flere bøker, journalister med mange års erfaring og forskere med tung kompetanse innen sine spesialområder. Mange i redaksjonen har skrevet hundrevis av artikler, inkludert dyptgående og kontroversielle research-artikler.

Nyhetsspeilet.no skal bidra til en kulturell oppvåkning som setter enhver borger i fokus. Sterke individuelle og kulturelle motkrefter aktiveres når man konfronteres med erfaringer og innsikter som provoserer det etablerte verdensbildet. Men samler man styrkene så vil man kunne nå langt.

Magasinet vil gi leserne "svar" på spørsmål som:


Project Camelot - a vehicle for researchers and 'whistleblowers' to get their stories out.


 

Merk: Jeg vil oppdatere denne siden etter hvert som jeg finner noe interessant som jeg personlig mener kan være av interesse, eller som jeg anbefaler.

Sist oppdatert: 2019-01-17